Alles voor succes

training & opleiding

In welke rol u ook werkt aan proposals, bid- of proposalmanager, accountmanager of kennisexpert, kennis van proposalprocessen, tools en best practices zijn cruciaal voor uw succes. De inspirerende trainingen en workshops van Strategic Proposals NL zijn opgebouwd uit een gedegen theoretisch kader gecombineerd met relevante praktijkcases. Actueel, interactief en met een ontspannen karakter.

Alle trainingen, workshops en opleidingen zijn in-company of via open inschrijving te volgen. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakte training voor u en/of uw organisatie te ontwikkelen

Trainingsgids

Download het overzicht van alle trainingen & opleidingen voor iedereen die werkt in een proposal(gerelateerde) omgeving

Een winnend proposal staat
bij ons centraal

Vanzelfsprekend geldt dat ook voor onze trainingen en opleidingen. Niet alleen laten we bedrijven en organisaties zien wat de voordelen van een strategische aanpak zijn, maar ook iedereen die werkt, of wil gaan werken in een proposalgerelateerde omgeving bieden wij kennis, inzicht en vaardigheden om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Onze motiverende en unieke aanpak combineert de laatste trends in het vakgebied met bewezen best practices waarbij de praktijk altijd centraal staat. Toegepast in heldere theorie en cases uit, bij voorkeur uw eigen werkpraktijk 

Gecertificeerde trainers en professionele topdocenten

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de ervaring en het enthousiasme van de docent/trainer. De trainers van Strategic Proposals zijn gecertificeerd en werkzaam in het vakgebied. Zij putten uit hun rijke praktijkervaring en ondersteunen hiermee de theorie. Ze hebben allemaal een achtergrond als inkoper, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verwerken dit in het trainingsmateriaal. En weten om te gaan met de behoeften van verschillende groepen zoals; proposal managers, accountmanagers of kennisexperts.

Presteren boven het gemiddelde

U en wij willen het maximale uit een training of opleiding halen. Wij zijn niet tevreden met gemiddelde resultaten van de deelnemers aan de opleidingen en trainingen. De afgelopen jaren hebben dan ook laten zien dat, met een gemiddeld rapportcijfer van 9+, onze deelnemers de aanpak, de kwaliteit van de trainers, de professionele organisatie en de aandacht waarderen.

Strategic Proposals is uitgegroeid tot het meest succesvolle en inmiddels grootste opleidingsinstituut voor Bid- en Proposalmanagers van Nederland.

In-company &
open inschrijving

Maatwerk, in-company en open inschrijving. Alle trainingen, workshops en opleidingen op onze website zijn in-company of via open inschrijving te volgen. Dit complete pakket trainingen en opleidingen geeft u ook de mogelijkheid specifiek trainingen voor u en/of uw organisatie te ontwikkelen.

Een 9+ als gemiddelde
waardering van o.a.