live deal support

direct succesvol

U staat voor de opdracht om een ‘must win-offerte’ of -aanbesteding binnen te halen. Maar u mist de benodigde mensen, kennis of kwaliteit? De ervaren bidmanagers van Strategic Proposals NL staan voor u klaar om die trajecten effectief en efficiënt op te pakken. 

Met ervaring binnen diverse branches zijn onze APMP gecertificeerde bidmanagers in staat om per direct, van start tot finish, mee te draaien in uw bidteam of een leidende rol daarin te vervullen. Ze schakelen snel in een dynamische bidomgeving, managen prioriteiten en werken volgens best practices om die ‘must win-deal’ binnen te halen. 

Geen aanvraag is hetzelfde maar voor een succesvolle inschrijving doorlopen wij minimaal de volgende stappen.

+ Proposalstrategie meeting, waarin we met alle betrokkenen in een interactieve setting te komen tot een overtuigende verkoopboodschap.

+ Content Design sessie, om vast te leggen hoe een en ander gestructureerd, geschreven en vormgegeven moet worden.

+ Desktop review, waarbij wordt gekeken of we in lijn zijn met de strategie en we de maximale score behalen.

+ Red team review, waarin we, door de ogen van de klant, kijken naar de laatste en complete versie van de beantwoording.

Vanzelfsprekend stellen wij samen met u vast of en hoe we deze stappen moeten aanvullen.

Een bewezen aanpak

Winratio over de laatste 5 jaar
92%
Winratio 2023
94%
Winratio 2024 (t/m februari)
97%

Live Deal Re-Bid Support

Wanneer het gaat om het behouden van een contract komt men meestal niet verder dan (weliswaar juiste) adviezen zoals “je moet vroeg starten met een Re-Bid” of “Neem het Re-Bid serieus, ga er niet van uit dat je wint”.

Maar hoe vult u dit in, welke processen, acties en informatie zijn noodzakelijk om het Re-Bid te winnen. De Re-Bid support van Strategic Proposals geeft u een heldere structuur voor de activiteiten die nodig zijn voor een hernieuwd succes. Een supportprogramma waarin de kernactiviteiten in de vorm van workshops worden behandeld en uitgevoerd. Iedere workshop resulteert in concrete acties voor de deelnemers. Deze acties worden ondersteund met best practice bidtools en-checklists voor een succesvol Re-bid.

Live Deal Best Value Support

Bij het gebruik van BVP (Best Value Procurement) als selectiemethodiek staat u voor de uitdaging om kort en krachtig uw meerwaarde aan te tonen. Hoe pakt u dit aan? Bidmanagement voor BVP geeft u tools en ‘best practices’ die aantoonbaar werken.

Op pragmatische wijze komen we samen met u tot een SMART beantwoording in het prestatiedossier, risicodossier en kansendossier. Voor het optimaal scoren maken we gebruik van best practice bid- en proposaltechnieken. Met als resultaat een onderscheidende en overtuigende boodschap