Revolutie is een keerpunt in de geschiedenis dat tot een blijvende verandering leidt. Rebellie, omdat de status quo niet langer de doelen van het volk dient. In de bids & proposalwereld bepalen APMP best practices al decennialang de status quo. Maar zijn het ook de beste oplossingen en passen ze nog wel in deze tijd?

Dit seminar geeft je de inspiratie om je eigen revolutie te kiezen. Met een kleine aanpassing in je proposal of door een volledige omwenteling van het proposalproces.

Sprekers

Jeroen van de Rijt -PROWEZ

Jeroen rebelleert tegen de status quo in inkoopland. Hij disrumpeerde de markt 10 jaar geleden al met Best Value. 5 Jaar later bracht hij Vested voor een betere samenwerking tussen leveranciers en inkopende partijen. Staat er nu weer een revolutie op ons te wachten?

Nicci Take m62 - UK

Wanneer je voor het beoordelingsteam van de klant staat is het niet goed genoeg om gewoon een paar slides van een vlotte babbel te voorzien. Voor het succesvol overbrengen van je value proposition is meer nodig. De corporate DRAG queen revolutioneert de manier waarop we pitches en presentaties voorbereiden.

Frank Vogelezang -IDC

Waar is het mogelijk en hoe zou dat eruitzien? Frank geeft niet alleen zijn visie als pricing professional, maar laat ook de mogelijkheden zien van alternatieven die voor iedereen waarde bieden.

Janneke Orriëns - Strategic Proposals

Winnen start bij het zien van de opportunity. Toch verloopt de beïnvloeding van klanten vaak moeizaam en zonder een heldere visie. Janneke geeft praktische handvatten om dit revolutionair anders aan te pakken en Capture om te zetten in een succesvolle sales campaign.

Richard Buijs - Strategic Proposals

Proposalmanagement best practices zijn, in tegenstelling tot de rest van de wereld, al decennialang onveranderd. Daarbij is de kennis van deze best practices vaak wisselend en blijken ze in de praktijk vaak lastig toe te passen. Van best practice naar ‘Wise Practice’ Een aanpak die  schreeuwt om een revolutie.

Agenda

12:30-13:00 uur
13:00 uur
14.45 uur
16:45 -
Inloop & koffie
Start Programma
Pauze
Hapje, drankje en wat netwerken

LOCATIE

Voorgaande edities

Seminar contact