Winnen in 2020

Bid- en Proposalmanagement is een dynamisch vakgebied waar een voorsprong op je concurrentie van levensbelang is. Ook in 2020 biedt Strategic Proposals weer ongekend veel nieuwe services en trainingen voor organisaties en professionals om aan de top te komen en te blijven.

Zo starten we met een nieuwe APMP certificeringstraining voor capturemanagement (pre-proposalmanagement) en bieden we daarnaast specifiek voor sales ook een meer inhoudelijke training op capturemanagement aan.

Verder introduceren we de workshop ‘Competitive intelligence in Proposals’ en de workshop ‘Winnende Proposalteams bouwen’.
Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen bid- en proposalmanagement, lastige situaties binnen je afdeling of organisatie aanpakken of heb je behoefte aan een sparringpartner uit het vak die jou wegwijs kan maken, dan is Strategic Proposals Mentorprogramma de oplossing.

Tot slot is het hoogstwaarschijnlijke hoogtepunt van 2020 de introductie van het Proposal Strategy script® de paradigmaverschuiving binnen het proces van Proposalstrategie. Een alomvattend efficiency verhogend model wat logica en onderbouwing aan iedere kwalificatie en elke proposalstrategie.

Meer weten? info@strategicproposals.nl