RE-BID

SUPPORT

Lijn aqua

Verhoog uw Retentie Ratio

Bidmanagement voor new business is een gevestigde discipline.  Een groeiend aantal business development, capture en bid professionals heeft hier ervaring mee en training in gevolgd. Wanneer het gaat om het behouden van een contract komt men meestal niet verder dan weliswaar juiste) adviezen zoals “je moet vroeg starten met een Re-Bid” of “Neem het Re-Bid serieus, ga er niet van uit dat je wint”.

Uitstekend advies, maar hoe vul je dit in, welke processen, acties en informatie is noodzakelijk om het Re-Bid te winnen. Wat kun je doen in je rol als contractmanager, accountmanager of lid van het Bidteam?

De Re-Bid support van Strategic Proposals geeft u een heldere structuur voor de activiteiten die nodig zijn voor een hernieuwd succes. Een supportprogramma waarin de kernactiviteiten in de vorm van workshops worden behandeld en uitgevoerd. Iedere workshop resulteert in concrete acties voor de deelnemers. Deze acties worden ondersteund met best practice bidtools en-checklists voor een praktisch ‘rebid’-dossier.

De acties en werkzaamheden in deze Pre-proposal fase zijn erop gericht alle mogelijkheden te benutten die een succesvolle offerte opleveren. Via externe analyses (klant, concurrentie, capabilities) en interne analyses (oplossingen, performance afgelopen contractperiode, risico’s en pricing) ontstaat het uiteindelijk Strategie development plan voor een succesvol Re-Bid.

Rebidding Solutions is de Internationale specialist als het gaat om Re-Bids.

Kennis, ervaring en resultaten hebben ervoor gezorgd dat Strategic Proposals NL de enige Europese gelicenseerde partner van Rebidding Solutions is. 

 

CONTACT

  • 030 88 96 000
  • info@strategicproposals.nl
Share on linkedin
LinkedIn

Kanaalweg 14G  |  3526 KL  |  Utrecht