BUILDING

A BIDDESK

Succesvolle ondernemingen hanteren een consistente strategische aanpak van hun proposalactiviteiten. Van het moment dat de opportunity is gespot door sales, tot de uiteindelijke presentatie. Volgens een degelijk proces, waarin duidelijk is wie wat doet, waarin u dezelfde taal spreekt en een gezamenlijk doel heeft. Een biddesk is hiervoor de basis.

Een biddesk maximaliseert de winkansen, optimaliseert saleskosten en reduceert risico’s. De 
workshop Building a Biddesk geeft u de handvaten om op pragmatische wijze en conform best practices een biddesk-blauwdruk te maken. In twee dagen doorloopt u alle aspecten voor het inrichten van een succesvolle biddesk.

Winning Proposal masterclass

Programma

Best practice proposalproces

Welke stappen zijn noodzakelijk om te komen tot een effectief proposalproces, van de preproposalfase tot de presentatie? Met als doel een consistente overtuigende verkoopboodschap aan uw klanten en prospects.

Rollen en Verantwoordelijkheden

Een biddesk integreren in uw organisatie vereist commitment van directie en managementteam. Dit kan alleen als er een helder overzicht is van rollen en verantwoordelijkheden binnen uw organisatie. Dat levert u een efficiënte aansluiting op met accountmanagement, goede communicatie met kennisexperts en een realistisch verwachtingspatroon.

Resources

U heeft een robuust proposalproces en een team van de juiste mensen met de gewenste profielen, maar beschikken ze over de juiste tools om een maximaal rendement te realiseren? Naast procesen proposalspecialisten bepalen de middelen die uw team tot hun beschikking heeft in hoge mate de kwaliteit van het eindproduct: het proposal. Beschikken ze bijvoorbeeld over eigen ruimtes om meetings te faciliteren (warrooms)? Is er een repro of een printer exclusief voor het proposalteam?

Kortom, in deze workshop doorloopt u alle aspecten om een kwalitatief goede basis voor een strategische biddesk te bouwen. Met als resultaat: succesvolle proposals.

  • 2 dagen
  • In-company & Open training
  • Max. 12 deelnemers / min. 4 deelnemers
  • 16 APMP CEU punten
  • Inclusief certificaat
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

CONTACT

  • 030 88 96 000
  • info@strategicproposals.nl
Share on linkedin
LinkedIn

Kanaalweg 14G  |  3526 KL  |  Utrecht